post

ZTE официално потвърди, че новият Axon 30 ще стартира на 27 юли. Съобщението беше публикувано в Weibo с рекламно изображение, което разкрива официалния дизайн на устройството.

Тийзърът разкрива два големи кръгли модула на камерата и четворна настройка. Към момента не се знае много, но скорошен списък на TENAA показва някои от спецификациите, сред които 64 мегапикселов сензор.

Що се отнася до останалите характеристики на Axon 30, той ще има поне четири цветови варианта, сред които бял с дъгови ивици, черен, син и оранжев кожен модел. Изображението показва и една LED светкавица, а другите сензори ще са комбинация от макро и дълбочинна камера.

За съжаление предната част на телефона не се вижда, но се очаква той да предложи второ поколение селфи камера под дисплея, за която се твърди, че ще има 16 мегапикселов сензор. Предполага се, че процесорът ще е Snapdragon 870, а конфигурацията на паметта – 6/8 и 12 GB със 128/256/512 GB за съхранение. Дисплеят ще е 6.92 инчов OLED с FHD+ резолюция, а устройството ще работи с Android 11 и модифицирана MyOS 11.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *