post

ZTE представи своя флагман Axon 40 Ultra по-рано тази година, а сега е готова да обяви и Axon 40 Ultra Aerospace Edition за китайския пазар. Устройството се появи в тийзър, който разкрива черния му заден панел.

Към момента официалната дата на стартиране не е известна, но вероятно ще я научим в следващите дни. Въпреки че няма много информация за предстоящото устройство, то изглежда е пряк наследник на Axon 30 Ultra Aerospace Edition, пуснат миналата година с 18 GB RAM и 1 ТВ памет.

Модулът на камерата се състои от три сензора и е разположен в горния ляв ъгъл. Очаква се спецификациите на устройството да са подобни на тези на Axon 40 Ultra – 6.81” AMOLED дисплей с Full HD+ резолюция, 120 Hz честота на опресняване и сензор за пръстови отпечатъци под дисплея. Селфи камерата е 16 МР трето поколение под дисплея, а задната се състои от 64 МР основен сензор, 64 МР ултраширок и 64 МР телефото.

Очаква се Axon 40 Ultra Aerospace Edition да се захранва от чипсет Snapdragon 8 Gen 1 с до 18 GB LPDR5 RAM и до 1 ТВ UFS 3.1 памет. Може да работи с Andorid 12 и персонализирания интерфейс на компанията MyOS 12.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *