post

До края на месеца потребителите могат да защитят новото си премиум устройство от повреда или кражба без допълнително заплащане 

 

Yettel стартира официалните продажби на най-новата революционна флагманска серия на Samsung – Galaxy S24 – с ексклузивна хитова оферта, която отнася защитата на премиум устройствата на следващо ниво. До края на февруари феновете на бранда получават шанса да грабнат всеки от AI моделите с включена застраховка при повреда или кражба за 2 години в комбинация с 3 години безплатна гаранция. За дълъг живот на любимия апарат потребителите могат да разчитат и на оторизирания сервизен център на Yettel, който обслужва гаранционно и извънгаранционно най-популярните марки и модели смарт телефони, независимо откъде са закупени. Настоящите и нови клиенти на телекома могат да се възползват от предложението в цялата търговска мрежа и през онлайн магазина на yettel.bg, откъдето всяка поръчка пристига с безплатна доставка за цялата страна.

С вградения изкуствен интелект серията Galaxy S24 прави следваща крачка в изживяването със смартфон – от предоставянето на комуникация без граници чрез интелигентни текстови съобщения и превод с Live Translate, до обогатяването на творческата свобода с ProVisual Engine на Galaxy. Най-новите смартфони на Samsung предоставят нов, интуитивен начин за изследване на света около потребителите с функцията за търсене чрез жестове Circle to Search. Модели предлагат множество функции, които не само улесняват комуникацията, но и правят използването им по-безопасно, благодарение на Android Auto, който автоматично обобщава входящите съобщения и предлага подходящи отговори.

Най-новата флагманска серия на Samsung – Galaxy S24, предлага смартфони с по-тънки рамки, както и с по-големи екрани – 6,7 инча за Galaxy S24+и 6,2 инча за Galaxy S24.S24 и S24+ предлагат голям скок в живота на батериите от съответно 4000 mAh и 4900 mAh, които осигуряват повече време за игра, гледане и заснемане. Galaxy S24 Ultra се отличава с плосък 6,8-инчов дисплей, оптимизиран не само за визуално удоволствие, но и за повишена производителност. Водеща новост при Ultra модела е и здравата броня от титан, вградена директно в рамките, вдъхновени от красотата на земните богатства четири различни цвята (Черен титан, Сив титан, Жълт титан, Виолетов титан). Сега Galaxy S24+ поддържа същата QHD+ разделителна способност като Galaxy S24 Ultra. Върховият модел на серията използва мобилната платформа Snapdragon 8 Gen 3, докато другите два модела се задвижват от Exynos 2400. Подобренията в хардуера и софтуера правят гейминга с Galaxy още по-мощен. Цялата серия Galaxy S24 има подобрена система за термичен контрол, която включва до два пъти по-голяма охладителна камера.

Камерите на триото смартфони са оборудвани с ProVisual Engine, включващ цялостен набор от инструменти, базирани на изкуствен интелект. Тези иновативни функции преобразяват възможностите за заснемане, като по този начин увеличават творческата свобода от момента на настройка на снимката до споделянето ѝ в социалните медии. Galaxy S24 Ultra предлага Quad Tele System с нов обектив, осигуряващ 5x оптично увеличение. Той работи със сензор от 50 MP, който улавя 60% повече светлина и предоставя експертно оптично качество благодарение на сензора Adaptive Pixel. Основният сензор е с впечатляващи 200 MP, допълнен от 12 MP ултраширок и 10 MP сензор с трикратно увеличение. Смартфоните Galaxy S24+ и Galaxy S24 следват успешната формула с тройна камера, която включва 12 MP ултраширок сензор, 50 MP основен сензор и 10 MP сензор с трикратно увеличение.

Цените за моделите от Galaxy S24 серията след старта на официалните продажби са 1 279,99 лв. в брой или 61.99 лв. с лизинг за две години и план Total Unlimited 64.99 за SAMSUNG Galaxy S24 5G 128GB, 1 709,99 лв. в брой или 82,99 лв. с лизинг за две години и план Total Unlimited 64.99 за SAMSUNG Galaxy S24 Plus 5G 256GB и 2 219,99 лв. в брой или 107,99 лв. с лизинг за две години и план Total Unlimited 64.99 за SAMSUNG Galaxy S24 Ultra 5G 256GB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *