post

Офертата включва версиите на смартфона в черен и сив цвят с 256GB памет, както и премиум варианта с гръб от оранжева веган кожа и 512GB памет

През целия март Yettel ще предлага актуалния върхов смартфон на HUAWEI Mate 50 Pro в комплект с безжични слушалки от марката. Специалната оферта включва черния и сивия вариант на смартфона с 256GB памет, както и премиум версията на модела с гръб от оранжева веган кожа, свръхиздръжливо Kunlun стъкло на дисплея и 512GB място за съхранение. До края на месеца двете разновидности идват с чудесните HUAWEI FreeBuds SE в премиум тандем, който може да бъде намерен в цялата търговска мрежа и в онлайн магазина на телекома.

HUAWEI Mate 50 Pro е с ключови нововъведения по отношение на камерата и издръжливостта на използваните материали. Смартфонът бележи нов пробив в технологията на мобилната фотография с първата по рода си 50MP Ultra Aperture XMAGE камера с 10-степенна регулируема f/1.4 интелигентна бленда. Тя позволява прецизно регулиране на дълбочината на полето и степента на замъгляване в професионален режим, а в автоматичен се настройва отлично според снимания кадър. 64-мегапикселова перископна телефото камера поддържа диапазон на увеличение до 200 пъти, а широкоъгълната макро камера се справя и с най-миниатюрните детайли.

Премиум версията с гръб от оранжева веган кожа идва още с първото за компанията свръхиздръжливо Kunlun стъкло на дисплея. То е прецизно разработено на базата на йонно-обогатено имплантиране и растеж на милиарди нанокристали. Така устойчивостта на счупване на 6,74″ извития OLED екран със 120 Hz опресняване е повишена до 10 пъти. Смартфонът има и подобрена защита на корпуса и покрива сертификата IP68, а оранжевата версия издържа до 30 минути във вода на дълбочина 6 метра. HUAWEI Mate 50 Pro идва с новата операционна система EMUI 13 и високопроизводителния чипсет Snapdragon 8+ Gen 1. Поддържа 66W бързо зареждане на мощната си 4700 mAh батерия.

До края на месеца с двете вариации на флагмана потребителите получават безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds SE. Дизайнът им е изработен така, че да пасне на контурите на ухото и да намали натиска върху ушния канал, осигурявайки дишащо и леко прилягане. Благодарение на своите драйвери от по 10 мм, FreeBuds SE предлагат кристално чист и изключително ниско тегло от по 5,1 гр. за една слушалка. Батерията дава възможност за постоянно възпроизвеждане на музика за 6 часа, които с вградения заряд в кейса могат да достигнат до 24 часа. FreeBuds SE имат устойчивост на пръски, вода и прах и се свързват изключително лесно към моделите на HUAWEI само с доближаване до смарт телефона.

До края на март комплектът с HUAWEI Mate 50 Pro 256GB в черен или сив цвят и безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE може да бъде взет за 1439,99 лв. в брой или на изплащане за 24 месеца по 40,29 лв. за първите 6 вноски и по 80,59 лв. на месец за останалия период с план Total Unlimited 39.99 и договор за 2 години. Цената на HUAWEI Mate 50 Pro с гръб от оранжева веган кожа и 512GB памет в комплект с безжичните слушалки е 1619,99 лв. в брой или на изплащане за 24 месеца по 45,29 за първите 6 вноски и по 90,59 лв. на месец за останалия период с план Total Unlimited 39.99 и договор за 2 години.

One thought on “Yettel предлага фотографския флагман HUAWEI Mate 50 Pro в комплект с безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE през март

  1. Уникален телефон е Huawei Mate 50 Pro със супер добри параметри и функционалности. Силата на Huawei както винаги и тук се крие и в перфектната камера. Няма друга марка с такава камера. Евала!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *