post

През целия април Yettel ще предлага избрани смарт часовници, фитнес гривни и безжични слушалки на HUAWEI с до 25% отстъпка. Кампанията е част от „Месеца на здравето“ на HUAWEI и ще даде възможност на потребителите да се снабдят с всички необходими устройства за по-активен и здравословен начин на живот.

Сред предложенията са три дамски (41mm) и три мъжки смарт часовника (46mm) HUAWEI GT 4, които предлагат на потребителите нови възможности за грижа за здравето във формата на стилен аксесоар. По-големият от моделите може да бъде закупен в черно, зелено и сиво, като последният има стоманена интегрирана гривна, а по-компактният – в бяло, златно и сребърно.

Всички модели от серията са съвместими с iOS и Android. Смарт часовниците предлагат усъвършенствани възможности за мониторинг на здравните показатели, живот на батерията до две седмици за 46mm и до 7 дни за 41mm, както и водоустойчивост на дълбочина до 50 метра.

Смарт часовниците разполагат с възможност за безжично зареждане, Bluetooth обаждания, както и HarmonyOS. За да осигурят пълноценна грижа за здравето, моделите предоставят подробна информация за здравните показатели. Сред тях са измерване на пулса, индекс на способността за бягане (RAI), както и VO2 Max, който отразява най-високото ниво на поемане и използване на кислород на килограм телесно тегло за единица време при интензивни упражнения.

През април мъжкият GT 4 46mm в черно и дамският GT 4 41mm в бяло могат да бъдат закупени за 479 лв. в брой вместо за 489 лв. или за 19,99 лв. на месец вместо за 20,99 лв. на месец с двугодишен лизинг.

Последният смарт часовник от априлската селекция е HUAWEI GT 3 46mm Active. Той е с черна каишка и предлага до 14 дни живот на батерията, Bluetooth обаждания, целодневно следене на пулс, стрес и кислород в кръвта, мониторинг на съня и над 100 тренировъчни режима. Моделът се предлага с 6% отстъпка за 318,99 лв. в брой или 13,99 лв. на месец с лизинг за 2 години.

Фитнес гривната HUAWEI Band 8 е създадена за спортните личности и тези, които искат да започнат да тренират по-активно. С нея може да се проследяват над 100 спортни активности през деня, както и качеството на съня през нощта с технологията TruSleep 3.0. Батерията се зарежда до 100% само в рамките на 45 минути и след това гривната може да се използва до две седмици. Намалената ѝ цена до края на април е 78,99 лв. в брой или 3,99 лв. на месец с лизинг за 24 месеца, което е 16% отстъпка от стандартната цена.

В кампанията са включени и четири модела безжични слушалки от различни класове. Сред предложенията са бюджетните FreeBuds SE 2, моделите с акцент върху дизайна, качеството на звука и шумопотискане – FreeBuds 5i и FreeBuds 5, както и слушалките от висок клас FreeBuds Pro 3. Цените на моделите са 69,99 лв. в брой или 3,49 лв. на месец с двугодишен лизинг за FreeBuds SE 2 (22% отстъпка); 124,99 лв. в брой или 5,99 лв. на месец с двугодишен лизинг за FreeBuds 5i (21% отстъпка); 199,99 лв. в брой или 9,99 лв. на месец с двугодишен лизинг за FreeBuds 5 (25% отстъпка) и 334,99 лв. в брой или 16,49 лв. на месец с двугодишен лизинг за FreeBuds Pro 3 (16% отстъпка).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *