post

Xiaomi Watch S2 се очаква да дебютира в Китай на 1 декември, зедно с флагманската серия 13. Сега изпълнителният директор на компанията Лей Джун потвърди, че смарт часовникът ще има 42 и 46 мм версии, за разлика от предшественика си.

Публикацият в китайската социална мрежа Weibo намеква, че компанията е решила да добави и по-малък 42 мм модел, удобен за женската аудитория. Освен това от нея става ясно, че устройството ще предлага и няколко деликатни и модерни циферблата.

Вече се появи информация, че Xiaomi Watch S2 ще се предлага в златисто и черно, а по-голямата версия ще е налична в черно и сребристо. Твърди се още, че цената на часовника ще е 999 юана, което е около 139 долара.

Към момента няма многоинформация за смарт часовника, но беше разкрито, че той ще е фокусиран повече върху професионалния спортен режим и ще предлага разширени функции, свързани със здравето. Очаква се Watch S2 да разполага с AMOLED дисплей и двучестотен GPS за проследяване и навигация, както и с множество фитнес и здравни функции.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *