post

Близо месец, след като беше представен в Китай, новият тракер на Xiaomi Smart Band 7 дебютира в световен мащаб. Той идва с най-големия до сега за серията AMOLED екран с диагонал 1.62” и разделителна способност 490 х 192 пиксела, който поддържа функцията Always-On-Display.

Другата нова функция на Smart Band 7 е автоматичното проследяване на насищането на кислорода в кръвта, която ще ви уведоми, ако то падне под 90%. Тракерът запазва 14-дневния живот на батерията и се зарежда със същото магнитно зарядно с два извода. Предлага над 100 циферблата и над 110 спортни режима с автоматично разпознаване.

Що се отнася до здравните функции, получавате 24/7 измерване на сърдечната честота, проследяване на съня и стреса и функции за женското здраве. Тракерът е 5АТМ водоустойчив и може да се използва и при плуване.

NFC версията за сега ще остане ексклузивна за Китай, въпреки че слуховете предполагат, че в крайна сметка ще си проправи път към световните пазари по-късно в сътрудничество с Mastercard. Xiaomi разкри и, че е продала над 1 милион устройства Smart Band 7 в Китай, което е нов рекорд.

Xiaomi Smart Band 7 се предлага в различни цветови опции с черни, сини, слонова кост, маслинови и розови плътни каишки, както и някои камуфлажни и неонови опции. Цената на тракера е 59.99 евро и той вече е наличен за предварителни поръчки в Западна Европа, докато останалите региони ще трябва да изчакат още малко.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *