post

През март Xiaomi официално представи първия си сгъваем смартфон Mi Mix Fold. Сега според някои сертификати, през които устройството вече е минало, той може да има своя наследник, под формата на Mix Fold 2.

Очаква се смартфонът да достигне до магазините в някакъв момент в средата на следващата година и можем само да се надяваме, че няма да остане ексклузивен само за Китай.

Според слуховете Mix Fold 2 може да използва Ultra Thin Glass дисплей на Samsung, точно като Galaxy Z Fold 3 и OPPO Find N. UTG гарантира гъвкавост и издръжливост чрез инжектиране по време на обработката на специални материали в лист стъкло, който е с дебелина само 30 микрона, или много по-тънък от традиционното стъкло на дисплея на смартфон.

Тънкостта е това, което позволява неговата гъвкавост и макар, че не може да бъде толкова издръжливо, колкото Gorilla Glass, което не се сгъва, то все пак е много повече от другите материали. Вътрешният размер на екрана на Xiaomi Mix Fold 2 ще е 8.1 инча, като също ще предлага висока честота на опресняване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *