post

Xiaomi Mi Band 7 ще дебютира на 24 май в Китай, твърдят последните слухове. След това тракерът ще бъде оябвен и в други държави, сред които и САЩ.

Според информацията, Mi Band 7 ще получи малко по-голям 1.62 инчов AMOLED дисплей, възможности за проследяване на съня, сърдечния ритъм и други здравни показатели, сред които броя стъпки, насищането на кръвта с кислород и прочие.

Благодарение на по-големия дисплей, ще можем да виждаме повече информация. Устройството ще има и вградено приложение за времето, аларма и управление на музиката.

NFC функцията вече ще е налична и на световните пазари. Тя се използва за мобилни плащания, проверка на самоличността и др. Цената на Mi Band 7 ще е около 40 долара, а някои слухове сочат, че тракерът ще получи и вграден GPS и над 100 циферблата.

Нова ще е и функцията Smart Alsrm, която ще събужда потребителя от лек сън 30 минути преди стандартната аларма, за да се избегне стрес. Нов режим за пестене на енергия ще удължи живота на батерията, който и без това е забележителен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *