post

Xiaomi е готова да пусне дългоочакваната серия Redmi K70 днес в Китай, но изглежда, че друга нашумяла серия също може скоро да се завърне. Устройство е Xiaomi Civi 4, за което наскоро се появи интересна информация.

Още през септември моделът Civi 4 на китайския технологичен гигант беше забелязан в базата данни IMEI. Този списък разкри номера на модела 24031PN0DC и намекна за времевата рамка на пускането му на пазара. Компанията може да обяви Xiaomi Civi 4 през март 2024 г., но за съжаление, по-фините детайли относно това устройство все още не са ясни.

Сега в X се появи информацията, че моделът Civi 4 може да се захранва от чипсет MediaTek Dimensity 8300 Ultra. Това не изглежда твърде пресилено, като се има предвид че предшественикът му, Civi 3, работи с Dimensity 8200 Ultra. Освен това се твърди, че Civi 4 ще получи подобрена предна камера и основен сензор OmniVision за задната.

Подобно на съществуващите модели Civi, CIvi 4 вероятно отново ще е насочен женската аудитория, но по-фините подробности за него все още няма.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *