post

Xiaomi Civi 3 Disney 100th Anniversary Edition ще дебютира в началото на юни и ще предложи персонализиран потребителски интерфейс. Устройството наскоро беше представено в Китай и се отличава с елегантен дизайн и четири атрактивни цвята – розово лилаво, ментово зелено, златно и кокосово. За да отбележи 100 годишнината на Disney, Xiaomi ще пусне специално издание.

Марката вече потвърди, че устройството е насрочено за началото на следващия месец, но все още не е разкрила дизайна му. Очаква се то да има уникален цвят, допълнен от тематично персонализиран потребителски интерфейс. Тийзър на кутията предполага, че телефонът ще е вдъхновен от любимия герой на Disney Мики Маус.

С изключение на персонализациите, спецификациите на устройството щ са идентични с тези на оригиналния модел – 6.55” извит OLED дисплей със 120 Hz честота на опресняване и Dolby Vision/HDR10+ сертификат, 12-битова дълбочина на цветовете, 1920 Hz високочестотно PWM затъмняване и 1500 нита пикова яркост. Чипсетът е Dimensity 8200-Ultra с LPDDR5 RAM, UFS 3.1 памет и 4000 mm2 VC система за течно охлаждане за управление на топлината.

По отношение на фотографията, Civi 3 предлага двойна 32 МР селфи камера и тройна задна камера с 50 МР основен сензор, 8 МР ултраширок и 2 МР макро. Батерията му е с капацитет 4500 mAh и поддръжка на 67 W бързо зареждане, което може да я презареди само за 38 минути.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *