post

Xiaomi Civi 3 ще има извит дисплей, сочат нови промоционални кадри, пуснати от компанията. Очаква се устройството да дебютира на 25 май с динамичен преден панел, подобен Dynamic Island в iPhone 14 Pro.

Отворът с дизайн на хапче, ще съдържа две 32 МР камери, предлагащи на потребителите възможността да заснемат зашеметяващи кадри. Трябва да се отбележи, че дизайнът му изглежда по-елегантно от този на iPhone 14 Pro.

Двойната селфи камера ще позволява замъгляване на портрети като DSLR и 3D фино разкрасяване на видео, заедно с нови функции за селфитата. Xiaomi Civi 3 ще има 6.55” FHD+ извит AMOLED дисплей със 120 Hz честота на опресняване и вграден скенер за пръстови отпечатъци.

Ще се захранва от чипсет Dimensity 8200-Ultra с 12 GB LPDDR5 RAM и 256 GB UFS 3.1 памет. Батерията ще е с капацитет 4500 mAh и поддръжка на 67 W бързо зареждане. Задната камера ще е тройна с 50 МР основен сензор Sony IMX800 с оптична стабилизация.

Устройството ще работи с MIUI 14, ще има IR порт и двойни високоговорители с Dolby Audio технология. Ще се предлага в набор двуцветни опции, сред които розово-лилаво, ментово зелено, златно и сиво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *