post

Серията Xiaomi 13 ще дебютира на международните пазари на 26 февруари, но най-мощното устройство в нея според слуховете се очаква през април. Става въпрос за Xiaomi 13 Ultra, а снимки на кейс, предназначен за него, разкриват повече за дизайна на камерата му.

Както можете да видите, дизайнът на устройството няма да е много по-различен от този на ексклузивния за китай 12S Ultra. То ще има огромен кръгъл модул на камерата с множество сензори, а страничният изглед на кейса сочи, че той ще стърчи над повърхността на задния панел.

Изображенията показват четири кръгли отвора, а слуховете твърдят, че Xiaomi 13 Ultra ще има четворна камера с 1-инчов 50 МР основен сензор Sony IMX989 с оптимизация на кардана. В горната част на модула на камерата има отвор във формата на хапче, а останалите прорези вероятно са за LED светкавицата и микрофона.

От дясната страна има отвори за бутоните за звука и включване, а в горната част са тези за високоговорител, микрофон и IR порт. Снимките на кейса съответстват на изтеклото преди седмица изображение на самия телефон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *