post

На 26 септември 2023 г. Xiaomi представи днес най-новата си гама впечатляващи смарт устройства – Xiaomi Watch 2 Pro и Xiaomi Smart Band 8, разработени, за да осигурят на потребителите специално изживяване заедно с водещите смартфони от серията Xiaomi 13T. Тези иновативни продукти предефинират начина, по който потребителите си взаимодействат с технологията, за да подпомогнат тяхното здраве, уелнес и спортни постижения, подобрявайки ежедневното удобство и ефективността.

По-интелигентен при всяко носене: Xiaomi Watch 2 Pro

Xiaomi Watch 2 Pro, захранван от Wear OS by Google, предлага интелигентно, стилно и ефективно изживяване. Той съчетава светкавична производителност с дълъг живот на батерията, подобрен дисплей и дизайн, който отговаря на нуждите за здраве и фитнес.

Една от забележителните характеристики на Xiaomi Watch 2 Pro е неговата интеграция с пакета от популярни приложения на Google, включително Google Wallet, Google Maps и Google Assistant, сред широк набор от възможности за проследяване на здравето и фитнес активностите. Това сътрудничество повишава свързаността, персонализирането и производителността, предлагайки на потребителите ново ниво на удобство.

Xiaomi Watch 2 Pro е оборудван със следващото поколение платформа Snapdragon W5 + Gen 1, което гарантира, че продуктът работи със скорост и енергийна ефективност.

Фитнес ентусиастите ще оценят прецизността, осигурена от dual-band GNSS, който гарантира точно проследяване на фитнес и други тренировки. С над 150 спортни режима, Xiaomi Watch 2 Pro предоставя изчерпателен анализ на тренировките и статистически данни за ефективността. В допълнение, той предоставя ценна информация за качеството на съня, като помага на потребителите да разберат етапите си на сън и да вземат информирани решения за подобряване на тяхното благосъстояние.

Xiaomi Watch 2 Pro може да се похвали със стилен дизайн с издръжлив корпус от неръждаема стомана, предлага се с луксозна кожена или здрава каишка от специална гумена сплав. Неговият 1,43″ AMOLED дисплей с висока разделителна способност разполага с въртящ се корпус и бутон за бърз достъп, което позволява на потребителите да навигират персонализирани функции и да избират от повече от 20 предварително инсталирани циферблата. За допълнителна персонализация се предлага гама от сменящи се каишки в модерни цветове.

Спортът среща стила: Xiaomi Smart Band 8

Xiaomi Smart Band 8 е най-новото предложение от гамата фитнес гривни на Xiaomi. Устройството разполага с над 150 спортни режима, предоставяйки на потребителите богат избор от фитнес дейности, от които да избират.

В допълнение, той предлага статистика за мониторинг и проследяване на състоянието в реално време, като гарантира, че потребителите получават точни данни за тренировките. За любителите на бягането, “Pebble Mode” може да бъде прикрепен към обувката, предоставяйки подробни данни за бягане и оценявайки правилната стойка за по-оптимални тренировки.

Включвайки усъвършенствано проследяване на здравето и уелнеса, Xiaomi Smart Band 8 е оборудван с целодневно наблюдение на SpO2 и сърдечен ритъм, проследяване на съня, и дори запис и прогнозиране на женския менструален цикъл. Този холистичен подход към наблюдението на здравето дава възможност на потребителите да се погрижат за своето благосъстояние.

Захранван от най-новия чипсет Apollo 4 Blue Lite, Xiaomi Smart Band 8 осигурява изключително гладко потребителско изживяване. Неговата подобрена батерия от 190mAh осигурява до 16 дни типична употреба с едно зареждане. Освен това, нова функция за бързо зареждане намалява времето за зареждане до само един час, което гарантира, че потребителите прекарват повече време, наслаждавайки се на своите устройства, и по-малко време в чакане.

С рейтинг на водоустойчивост 5ATM, Xiaomi Smart Band 8 е подходящ за различни среди и дейности. Неговият обновен външен вид включва 1,62″ кристално чист AMOLED дисплей с висока разделителна способност с форма на състезателна писта, стъклено покритие CORNING GG3 и рамка с метална текстура NCVM. Потребителите могат да избират между цветовете Gold или Graphite Black.

Xiaomi Smart Band 8 се предлага с 200+ предварително зададени циферблата, включително опции с тема за игри, което позволява на потребителите да персонализират устройството си според настроението и стила си. Новият дизайн на каишката с бързо премахване предлага разнообразие от материали и дизайни, включително варианти с плетена кожа, кариран дизайн, двойна каишка и верижка от неръждаема стомана. Тази гъвкавост гарантира, че устройството се адаптира към различни поводи, дори може да се трансформира и в дискретна висулка.

Redmi Pad SE

Redmi Pad SE съчетава изключително удобство с печеливша комбинация от практичност и естетика, за да задоволи нуждите както за работа, така и за свободното време. Таблетът може да се похвали с впечатляващ 11-инчов FHD+ дисплей, който предоставя изключително изживяване при гледане. Със своето съотношение на дисплея 16:10, Redmi Pad SE доставя завладяващо удоволствие от широк диапазон формати на съдържание, а забележителното контрастно съотношение 1500:1 предлага изключителни нива на детайл както в най-тъмните, така и в най-ярките аспекти на всяко действие на екрана.

Яркостта от 400 нита на дисплея осигурява надеждно гледане на закрито или на открито дори при ярка слънчева светлина. Освен това Redmi Pad SE може да възпроизвежда широка гама от 16,7 милиона цвята, покривайки широка гама от ярки цветове във видимия за човешкото око цветови спектър, за да вдъхне живот на всякакъв вид съдържание. С честота на опресняване до 90Hz2, Redmi Pad SE доставя плавно визуално удоволствие, което подобрява вашето забавление, особено при гейминг, като същевременно дава на потребителите свободата да превключват ръчно между 60Hz или 90Hz за оптимална енергийна ефективност.

Цени и наличност

Xiaomi Watch 2 Pro и Xiaomi Smart Band 8 ще бъдат налични за продажба чрез официалните канали на Xiaomi.

Xiaomi Smart Band 8 ще се предлага на цена от 99 лeвa и вече може да се намери в партньорската мрежа. Xiaomi Watch 2 Pro в Bluetooth версия ще се предлага на цена от 529 лeвa и ще в продажба в края на месец октомври.

Таблетът Redmi Pad SE (4GB+128GB) вече се предлага за продажба в България на препоръчителна цена от 399 лева в черен и зелен цвят.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *