post

Заедно със серията 12S Xiaomi представи и Mi Band 7 Pro. За пръв път в историята на фитнес тракера Mi Band той получава Pro-версия, която предлага 1.67″ квадратен AMOLED Always-on дисплей, вграден GPS чип и NFC функция.

Mi Band 7 Pro идва с множество опции за избор на циферблат и сензор за автоматично регулиране на яркостта на екрана. По данни на компанията тракерът може да осигури 12-дневен живот на батерията при нормално използване, или 6 дни в натоварен режим.

Фитнес тракерът предлага общо 117 спортни режима, които покриват широка гама спортове на открито и закрито и има и 5АТМ сертификат за водо-устойчивост. Освен това устройството идва с 10 уникални режима за движение, сред които и такъв с контрол на изискванията за пулс и скорост. Основните му функции за проследяване на здравето включват са 24/7 наблюдение на сърдечната честота, целодневен мониторинг на кислорода в кръвта, наблюдение на съня и др.

Mi Band 7 Pro е малко по-скъп от стандартния Mi Band 7 – $56. Тракерът ще се предлага в богат набор цветови опции – Joy Live Pink, Vitality Orange, Stretch Blue, Meditation Green, Night Leap Black и Resting White. Каишките могат да бъдат закупени и отделно срещу $5, като има и две специални опции – Van Gogh Green и Monet Grey, които ще струват $8. Все още не е ясно дали Mi Band 7 Pro ще излезе на световния пазар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *