post

Xiaomi представи 12T Pro Daniel Arsham Edition с емблематичен скулптурен дизайн. Като всеки друг лимитиран телефон, този също идва с персонализирани аксесоари, опаковка и потребителски интерфейс.

Компанията посочва, че устройството е ограничено само до 2000 бройки и предварителните поръчки стартират на 5 декември. Както подсказва името му, то е проектирано в сътрудничество с Даниел Аршам, съвременен художник от Ню Йорк, известен с кристализираните си скулптури на покемони.

Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition е в стил “измислена архиология” с бронзови кристали, интегрирани в ерозирала зелена патина. Въпреки че те не са изпъкнали, отпечатъците им в покритието ги карат да изглеждат така.

Даниел Аршам твърди, че “след 20 години хората, които имат този телефон, вече няма да го използват като телефон, а като скулптурен обект, свързан с конкретен момент във времето и пренасящ го отвъд неговата функционалност”.

Xiaomi е персонализирала и потребителския интерфейс, придавайки му по-съвременен вид. Устройството идва с жироскопичен тапет, който продължава темата на Аршам за ерозията и се измества леко с движенията на телефона, за да създаде 3D ефект.

Цената на Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition ще е около 932 долара, а продажбите ще започнат на 16 декември във Франция, Германия, Италия и Испания. Телефонът може да бъде закупен и от сайта на компанията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *