post

Технологичният лидер Xiaomi дари общо 178 смарт продукта, които са част от богатото портфолио на бранда, включващо смартфони и AIoT продукти, на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ – организация, създадена от родители на деца с онкохематологични заболявания, техни близки и съмишленици. Продуктите на Xiaomi ще бъдат разпределени между Център за социална рехабилитация и интеграция за деца с онкохематологични заболявания „Златна панделка“ и единствения у нас Възстановителен център „Св. Стилиан“ за деца, преминали през болестта, и техните родители край село Опицвет, община Костинброд.

„Изключително впечатлени сме от отдадеността и грижите, които ежедневно се полагат от хората в Сдружението. С огромна радост даряваме редица AIoT продукти от портфолиото на Xiaomi с надеждата, че те ще допринесат за по-добрата ефективност при всички дейности, които се извършват в центровете на Сдружението, както и за престоя на децата и техните родители там. Компанията винаги се е стремяла да предоставя иновации на своите потребители и сме щастливи, че с дарението тази философия намира отражение в лицето на деца и младежи“, споделя Николай Нанков, Country Manager на Xiaomi за България.

 

Сред смарт продуктите, които Xiaomi дарява, са смартфони, таблети, прахосмукачки, електрически четки за зъби, пречистватели и овлaжнители за въздух, електрически кани за вода, нощни лампи, тонколони, фото принтер, безжични компютърни мишки, раници и други. Те ще допринесат за здравословната атмосфера в двата центъра, за по-голяма свързаност и за забавление по време на летните лагери, организирани от Сдружението.

„Благодарим от сърце за проявената съпричастност към нашата мисия! Тя би била невъзможна без безрезервната подкрепата, която получаваме ежедневно от хора и фирми. Срещнахме страхотни и отдадени млади хора от екипа на Xiaomi, готови по всякакъв начин да дадат своя принос към нашата работа. Дарените продукти ще зарадват много деца и младежи с онкохематологични заболявания, ще направят престоя им в нашите центрове по-забавен и ще улеснят до голяма степен работата на екипите ни“, споделя Маргарита Борисова, председател на Управителния съвет на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *