post

Vivo се подготвя скоро да пусне серията водещи сгъваеми смартфони Vivo X Fold 3. Сега ново изтичане на информация разкри някои ключови подробности относно модела Vivo X Fold 3 Pro.

Новината идва от Digital Chat Station, който сподели в Weibo, че следващото поколение Vivo X Fold 3 и X Fold 3 Pro се очаква да бъдат пуснати скоро. Освен това той добавя, че предстоящият сгъваем смартфон X Fold 3 ще разполага с ултразвуков скенер за пръстови отпечатъци в дисплея.

Въпреки това не е ясно дали сензорът ще бъде интегриран както в основния, така и във външния дисплей. В момента нямаме представа и какви ще са разликите между моделите X Fold 3 и X Fold 3 Pro, но е възможно Pro версията да се похвали с по-висока конфигурация за съхранение, като 24GB RAM и 1TB вътрешна памет, а стандартният вариант може да разполага с до 16GB RAM и 1TB памет.

Digital Chat Station добавя, че X Fold 3 Pro може да бъде оборудван и с чипсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, което няма да е изненада, като се има предвид, че неговият предшественик, Vivo X Fold 2, разполага с чипсет Snapdragon 8 Gen 2. За съжаление той не разкри други по-фини подробности за сгъваемите телефони.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *