post

Vivo се готви да представи следващата версия на своя потребителски интерфейс за Китай. Както вече стана ясно, той ще се нарича Origin OS Ocean и ще бъде обявен официално на 9 декември.

Сега компанията публикува нов видео клип за предстоящата Origib OS Ocean, който разкрива елементи от дизайна на потребителския интерфейс:

Началният екран е особено нов и свеж, в сравнение с предишната итерация на Origin OS и очевидно традиционният начален екран на Android е изчезнал, напълно заменен от интерпретацията на Vivo. Цялостният стил на Origin OS Ocean е по-опростен, по-ярък и по-интересен от преди, внасяйки още по-рационализиран вид.

Функции като снимки, плащания и напомняния за пътуване са по-забележимо показани на заключения екран, заобиколени от иконата на пръстов отпечаътк. Това има за цел да покаже на потребителите, че могат бързо да получат достъп до тези важни опции, направо от сензора за пръстови отпечатъци след отключване.

Както и преди, Origin OS вероятно ще остане ограничена до телефоните на Vivo за китайския пазар. В момента текат вътрешни тестове за X70 Pro+, X70 Pro, X70, X60 Pro+, X60t Pro+, X60 Pro, X60 Curved Screen Edition, S10 Pro, S10, S9, iQOO 8 Pro, iQOO 8 и iQOO 7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *