post

Това е вторият Мондиал, спонсориран от компанията

 

Футболът е един от най-обичаните и популярни спортове в целия свят. Той е не просто интересна и динамична игра, а социален феномен, който има силата да обединява хора от различни култури, пол, раса и възраст, разрушавайки бариерите помежду им помагайки им да  намерят общ език.

Тези ценности, изповядвани и от водещата технологична компания – vivo, са в основата на партньорството на компанията с Международната футболна федерация за предстоящото Световно първенство по футбол. Това е един спортен форум, който физически и виртуално събира заедно представители на всички континенти, за да отпразнуват заедно красотата на играта.

vivo подкрепя Световното първенство по футбол в Катар

Тази година vivo е единственият представител от смартфон индустрията, който е официален спонсор на Мондиала. Технологичната компания подписа шестгодишно споразумение за спонсорство с FIFA през 2017 година.

Официален смартфон на събитието е футуристичният модел vivo X Fold +, който се явява първият сгъваем смартфон-партньор на Международната федерация по футбол в 118-годишната ѝ история.

vivo е бранд, който е изключително ориентиран към създаването на иновации, отговарящи на потребностите на клиентите, както и към изграждането на силен екипен дух и непрекъснат стремеж към развитие и набавяне на допълнителни знания и умения. Това е второто Световно първенство, спонсорирано от компанията, което свидетелства за дългосрочния ѝ ангажимент към този спорт.

За предстоящия Мондиал vivo ще осигури флагшип смартфони на екипа на събитието, предоставяйки му авангардни технологии, с което ще допринесе за успешното провеждане на един от най-големите спортни форуми.

Целта на vivo като единствен официален спонсор в смартфон индустрията е да свърже футболните фенове по целия свят, споделящи обща любов към играта. Те ще имат възможност да запечатат всеки вълнуващ момент от Световното първенство чрез водещите смартфон технологии на бранда, а също и да се включат сами в спортния празник по един вълнуващ и иновативен начин.

Десетилетия наред футболът е имал способността да обединява различията и да спомага за повече уважение, мир и разбирателство между хора от различни държави и раси. Днес този ефект може да бъде увеличен още повече с помощта на технологиите – от най-новите смартфони, до влиянието на социалните медии. А намерението на vivo е именно да обедини традициите на един от най-обичаните спортове с енергията на иновациите, за да създаде едно по-добро бъдеще за общностите по света.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *