post

Българският телеком Vivacom пусна full HD телевизор Philips, притежателите на който ще разполагат със сателитна телевизия с над 110 канала навсякъде. Пакетното лятно предложение  е подходящо за почивка в планината и на море.

Телевизорът от промоцията на VIVACOM работи и на 12 V, което позволява инсталация на TV услугата и в каравана. Всеки клиент на това предложение може да добави към него допълнителни ТВ канали без увеличение на месечния абонамент, да управлява с едно дистанционно и да подрежда TV каналите по свой вкус. Пакетите VIVACOM  TV се предлагат в три ценови варианта, като последният включва над 110 TV канала, от които 13 HD.

Специалните промо условия от лятната телевизионна оферта на VIVACOM предоставят на клиентите възможност да добавят интернет пакет с включени Wi Fi router и aнтивирусна защита.

Предложението е валидно само през месец юни. От него могат да се възползват както нови, така и нaстоящи клиенти, които активират нова TV услуга в оферта „Комбинирай и спести“ с двугодишен договор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *