post

Голям и по-голям – по този начин бяха обявени, така пристигат и при вас. Сега можете да закупите последните модели от серията смартфони на Apple iPhone 14 и iPhone 14 Plus както на сайта vivacom.bg, така и в търговската мрежа на едни от най-атрактивните цени на пазара.

Феновете на марката имат възможността да се сдобият с iPhone 14 128 GB + адаптер на цена от 50,98 на месец на изплащане за 36 месеца с план Unlimited MAX.  А пък iPhone 14 Plus 128 GB + адаптер може да е при вас на цена 59,98 на месец отново с възможност за изплащане за 36 месеца с план Unlimited MAX.

И двата модела са напълно съвместими с мрежата от пето поколение на телекома, която е най-голямата в страната с покритие в над 530 населени места и курорти.[1] А в комбинациия с план Unlimited MAX преживяването на клиентите се превръща в истинско удоволствие.

С този план Vivacom ви предлага неограничени минути за разговори,  неограничени SMS и MMS в България и роуминг в ЕС, както и неограничени мегабайти на максимална скорост в България в рамките на разумното и добросъвестно потребление. С Unlimited MAX получавате 31 500 MB без допълнителна такса в роуминг в ЕС, както и 3 000 MB за роуминг в избрани оператори в Турция, Сърбия и Северна Македония.

iPhone 14 и iPhone 14 Plus имат изтънчен дизайн в разнообразни цветове, нова система от камери и издръжлива батерия. Смартфоните разполагат с двойна основна камера по 12 MP, една от които е ултраширокоъгълна. Селфи камерата също е 12 MP. И двата модела се отличават със Super Retina XDR дисплей и са снабдени със специално проектирания от Apple А15 BIONIC процесор.

Сред новите екстри на всички модели от серията е детектор за катастрофи – нова функция за безопасност, която може да се обади за помощ, когато потребителят не може да го направи сам.

 

[1] Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 12.10.2022 г. за покритието на операторите по брой населени места и курорти. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *