post

По-рано днес представители на Българо-американска кредитна банка (БАКБ) и VISA Европа демонстрираха пред журналисти един от най-иновативните банкови продукти в света.

Става въпрос за комбинация от традиционна банкова карта и токен устройство, което се ползва за генериране на пароли за интернет банкиране – обединени в един продукт.

Във всяка банкова карта V PAY и Visa Business CodeSure има вграден компютър с клавиатура, екран и батерия, благодарение на които тя може да генерира еднократно валидни пароли.

Новите банкови карти пестят място и нуждата от два предмета, които да са постоянно със своя притежател, като на високо нито отново остава нивото на сигурност .

Дебитните карти V PAY и Visa Business CodeSure с дисплей дават възможност за извършване на сигурни операции във всички страни, които са внедрили чип технологията. Клиентите имат достъп до парите си по всяко време на всички устройства в света, приемащи VISA карти с ЧИП – банкомати и ПОС терминали в търговски обекти. Картата може да се поръча и онлайн, да се получи на избран от клиента адрес, а ПИН кодът да бъде изпратен чрез SMS.

“След като сбъднахме мечтата си да създадем първата виртуална банка в България – BACB Plus, ние сме горди отново да бъдем първите, които предлагат на своите клиенти продукт от бъдещето”, сподели г-жа Цветелина Бориславова при представянето на картата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *