post

Предстоящият телефон на LG ще се нарича LG Velvet, прекъсвайки традицията на компанията за буквено-цифрови, “в полза на познати и изразителни имена, които ще помогнат на потребителя да улови същността на устройството, най- подходящо за неговата личност”. Това обяви самата компания, а преди няколко дни разкри и дизайна на телефона, който ще се отличава от другите й смартфони с Raindrop камера и елегантно извито стъкло отпред и отзад.

Според LG, името Velvet (коприна) ще предизвика “образи на бляскавост и гладкост и първокласна мекота”, които според нея са и характеристиките на новото устройство.
“Нашата нова марка отразява актуални тенденции за справяне с личните вкусове и емоции на индивида с по-голям акцент върху дизайна”, посочи в изявление старши вицепрезидентът на LG, Чанг Ма. “Това е по-интуитивен подход, за който сме сигурни, че ще отговаря на днешните потребители и ще помогне да установим по-ясна идентичност на марката”.
LG не предостави други одробности за Velvet, като дата на излизане и цена, но корейският новинарски портал Naver съобщи по-рано този месец, че телефонът ще стартира на 15 май и ще използва процесор Snapdragon 765 с интегриран 5G, а цената му ще е достъпна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *