post

Слуховете, че гейм разработчикът Valve Software работи по Counter-Strike 2 вече се потвърдиха. От днес компанията пусна ограничена бета версия, която е достъпна за избрани членове на общността на играта.

От компанията обявиха, че продължението на популярната игра ще включва по-остри текстури, по-реалистично осветление и допълнителна геометрия. Картите „Touchstone“ като Dust 2 в по-голямата си част ще бъдат оставени недокоснати извън настройките на тяхното осветление и четливост.

Преминаването към Source 2 ще внесе и подобрения, сред които преработена сървърна архитектура в играта. Counter-Strike 2 също ще поддържа актуализации, за които студиото твърди, че ще позволи на сървърите на играта да знаят в момента, в който играчът се движи, стреля с оръжие или хвърля граната.

Когато пълната версия на играта бъде пусната през лятото, Counter-Strike 2 ще бъде безплатен ъпгрейд на Counter-Strike: Global Offensive. Гейминг студиото обещава да сподели повече информация за играта непосредствано преди излизането ѝ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *