post

Играта Assasian’s Creed е любим екшън-приключенски франчайз, който съществува вече повече от десетилетие и изглежда, че Ubisoft няма намерение да забавя темпото. Според Insider Games, компанията планира да пусне още 9 Assasian’s Creed игри в следващите години, като 6 от тях вече са в процес на разработка.

До момента френската компания е реализирала общо 12 игри от поредицата, която стартира в далечната 2007 година. Около 16 години по-късно първата предстояща игра е Assasian’s Creed Mirage, която се очаква да пристигне през август тази година. Твърди се, че тя връща поредицата към нейните корени и феновете с нетърпение очакват издаването й.

Интересното е, че тя ще бъде последвана от Assasian’s Creed VR, която ще бъде обявена на Е3 и пусната тази година. Следващият релийз, Codename Red ще включва нинджи в Япония и ще е фокусеран върху стелта. Говори се, че той ще пристигне през 2024 година, последван от мултиплейър Assasian’s Creed Invictus през 2025 година и Codename Hexe през 2026 година. Codename Jade също е в процес на разработка, но датата на старта му все още не е известна.

И това не е всичко, твърди се, че Ubisoft има още три игри Assasian’s Creed в етап на планиране. Всяка от тях ще включва различен геймплей. Project Nebula например ще се развива в Индия, империята на ацтеките и Средиземноморието, докато Project Raid ще бъде PvE базирана безплатна игра с кооперативен режим за 4 играча. Project Echoes е друго мултиплейър заглавие от франчайза.

Компанията планира да пуска нова игра всяка година, като всяка от тях ще е различна от предходната.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *