post

Twitter стартира абонаментна метеорологична услуга в 15 североамерикански града и Доминиканската република. Тя носи името Tomorrow и ще се поддържа от 18 местни метеоролози, които ще създадат комбинация от безплатно и платено съдържание, за да предоставят повече информация.

Въпреки, че не е ясно какво точно ще се предлага безплатно, абонаментът от 10 долара месечно ще позволи на потребителите да задават неограничен брой въпроси с гарантиран отговор на метеоролозите. Освен това те ще получават седмичен бюлетин, благодарение на Revue и ранен достъп до подкасти и новини.

Вицепрезидентът на Twitter Майк Парк обяви пред Axios, че времето е перфектно за компанията, тъй като много хора използват платформата, за да следят природни бедствия като урагани и наводнения. То би било полезно и за властите, които могат да предоставят важни актуализации, свързани с тях.

Абонаментът ще помогне на Twitter и да намали зависимостта си от рекламите, а безплатната част за потребители ще е стимул да търсят точната информация в платформата, когато останалите източници не са достатъчно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *