post

Twitter добавя два нови начина за вход и регистрация – Google и Apple ID. Вече можете да ги използвате за достъп до услугата чрез нейния уеб клиент и мобилно приложение.

За iOS влизането с Apple ID работи с приложението Twitter, като компанията планира да поддържа услугата за уеб влизания “скоро”. Възможно е да използвате и двете услуги, за да създадете нов акаунт в социалната мрежа.

По-интригуваща от двете услуги е Apple ID, която гигантът представи на WWDC 2019 като алтернатива на услугите за вход на Facebook и Google. Apple твърди, че влизането с Apple ID предотвратява проследяването и позволява да скриете имейла си, като генерирате вторични адреси, които след това препращат всички съобщения от приложения и услуги към пощенската ви кутия.

Така или иначе, добавянето на Twitter за поддръжка както на Google, така и на Apple ID трябва да улесни живота на новите потребители, но ще отбележим, че освен това Twitter предлага собствена услуга за вход, която можете да използвате за достъп до някои уеб сайтове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *