post

Глобалната организация по електронни спортове Team Vitality с удовлетворение обяви началото на партньорството си с MMD, водещ специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips Monitors. Сътрудничеството включва подкрепа на отбора по FIFA на Team Vitality като играчите ще използват ексклузивно монитори от най-високата линия Philips Momentum. Philips Monitors ще присъства на официалните облекла на FIFA отбора и двете страни ще работят в тясна връзка за създаването на специфично съдържание и споделяне на истории.

Мониторите Philips Momentum са специално проектирани да подпомогнат състезателното игрово преживяване на конзоли и ще позволят на отбора Team Vitality FIFA да отведе играта си на следващото ниво. Продуктите Philips Momentum ще бъдат предоставени и на служителите, създаващи съдържание в организацията, както и във V.Hive – изключителното спортно съоръжение на Team Vitality в сърцето на Париж.

Отборът по FIFA на Team Vitality включва някои от най-големите таланти, които са познати, като Dylan “Dylo” Gozuacik и Corentin “RocKy” Chevrey. Отборът е воден от дългогодишния член на Team Vitality Brian “Brian” Savary, който е бивш шампион, както и настоящия треньор на френския национален отбор. От създаването си през 2013 г. Team Vitality се развива като глобално разпознавана марка с над 40 играчи и отбори в седемте най-големи дисциплини на електронните спортове. Philips Monitors се присъединява към нарастващото портфолио на Team Vitality от водещи индустриални партньори.

„Много сме развълнувани да си сътрудничим с Philips Monitor, за да създаваме върхова състезателна среда за нашите играчи на FIFA. Чудесно е да можеш да работиш с партньор, който може да осигури на отбора оборудване с най-високи спецификации, за да играят на възможно най-високо ниво. Team Vitality има дългогодишни традиции с FIFA и навлизайки в 2021 е страхотно да имаме партньор като Philips Monitors на наша страна.” каза Fabien “Neo” Devide, Президент и съосновател на Team Vitality.
Stefan Sommer, Директор „Маркетинг и бизнес управление“ в MMD за Philips Monitors, коментира:
„За нас е страхотна тръпка да обявим, че обединихме сили с Team Vitality, за да надградим тяхното представяне в конзолните игри още повече. FIFA екипът има страхотна история и искаме да работим с тях, за да направим бъдещето им дори още по-успешно с нашата подкрепа. Чрез оборудването не само на играчите по FIFA на Team Vitality, но и на V.Hive базата с монитори, оптимизирани за конзолни игри от нашата линия Philips Momentum, гарантираме подобрени условия за тренировки.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *