post

 

 

Aerox 3 е една от ултра-леките геймърски мишки на SteelSeries, която се отличава със своята прецизност и ергономичен дизайн. В редакцията получихме една бройка от модела и тествахме от първа ръка нейната ефективност.

 

Външен вид и дизайн

Запалените геймъри знаят, че за сериозен гейминг се нуждаят от лека и прецизна мишка. Със своите едва 57 грама тегло Aerox 3 е добра предпоставка за постигане на забележителни резултати в игрите. Първото, което ни впечатли в нея, е решетъчния ѝ дизайн, който разкрива какво има отвътре. 

 

Ефектът става още по-впечатляващ, когато се включат RGB светлините и прозрачната Aerox 3 започва да свети във всички цветове на дъгата. С перфорирания ѝ дизайн SteelSeries не търси само естетичен ефект. По този начин производителят елиминира около 16 гр. от теглото на мишката, което допринася за нейната лекота и прецизност.

 

AquaBarrier за водоустойчивост и защита от прах

 

Вероятно всеки би се притеснил за издръжливостта на мишка с дизайна на Aerox 3, който изглежда крехък и лесно податлив на замърсявания и други вредни влияния. От SteelSeries обаче са се погрижили за това със специалната AquaBarrier технология, която защитава устройството от прах и намокряне. В добавка – Aerox 3 е първата геймърска мишка със сертификат за защита IP54.

 

До 80 милиона кликвания

 

Другата отличителна черта на Aerox 3 са 80-те милиона кликвания, гарантирани от производителя. Този показател е три пъти по-висок в сравнение с други геймърски мишки и гарантира дълготрайна безпроблемна употреба.

 

За работа и гейминг Aerox 3 разполага с шест бутона – ляв, десен, два странични, колелце и копче за смяна на чувствителността. Функционалността им може лесно да бъде променена чрез софтуера, предоставен от SteelSeries, според индивидуалните предпочитания на всеки потребител.

Мрежест USB-C подвижен кабел

 

Допълнително удобство е, че кабелът на Aerox 3 е подвижен и може да се разкача. Това я прави лесна за пренасяне. Самият кабел притежава удобно mesh покритие, което не позволява случайно закачане на разположените в близост предмети.

 

Оптичен сензор за игри TrueMove Core

 

Бързата и безпроблемна игра с този модел мишка се гарантира от вградения оптичен сензор за игри TrueMove Core. Благодарение на него Aerox 3 постига светкавична скорост и отлична честота. Сензорът е с резолюция от 8 500 CPI, което е още едно предимство по време на игра.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *