post

Най-високо оценяваните слушалки на Sony WH-1000XM4, ще са на разположение в Европа следващия месец, до изчерпване на количествата. Белият им вариант излиза 8 месеца, след като компанията пусна лимитирана версия “silent white”.

Новата разцветка ще стартира в Европа през май и ще е на разположение до август, или до изчерпване на наличностите. Според слуховете обаче, се очаква глобалният им старт да се състои в близко бъдеще.

XM4 не са евтини. Цената им е 350 долара, но за Европа новото лимитирано издание ще струва 400 лири, или 459 евро. Това най-вероятно ще вдигне цената в САЩ до 400 долара, ако слушалките въобще се появят там.

Що се отнася до дизайна, те имат същите бронзови акценти като сребърните и черните версии. Разликата е, че според Sony разполагат с допълнителен слой боя. Това ги прави още по-устойчиви на петна, а компанията е осигурила и бели аксесоари – калъф за носене и кабели.

Вътрешните характеристики си остават същите – чип М4 и нов Bluetooth Audio SoC, който открива външен шум над 700 пъти в секунда. Нов алгоритъм за процесора QN1 осигурява шумоподтискане и подсилване на звука в реално време.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *