post

Sony обяви пускането на пазара на новия високоговорител SRS-XV500. Той предлага едновременно мощен звук, вградени светлини и дълъг живот на батерията. Има и извод за микрофон, подходящ за караоке.

Мощен парти звук

SRS-XV500 пренася на ново ниво удоволствието от музиката, благодарение на двойния X-Balanced Speaker. Технологията осигурява мощен бас с минимално изкривяване на звука, в допълнение към два високоговорителя за високи честоти, които гарантират ясни вокали и по-широко звуково поле.

Купонът е навсякъде

След пълно зареждане SRS-XV500 ще е на разположение до 25 часа в режим на възпроизвеждане. Освен това, само с едно бързо зареждане за 10 минути получавате още до 2,5 часа музика. Благодарение на функцията Battery Care, няма да ви се наложи да се притеснявате дали не сте презаредили колоната, а тя ще работи надеждно по-дълго време.

SRS-XV500 притежава още редица предимства:

  • Клас на водоустойчивост IPX4 – за да сте спокойни на открито, дори и ако закапе дъжд
  • Лесна преносимост – с помощта на вградената дръжка;възможност за вертикално и хоризонтално позициониране

Парти функции

Купонът е гарантиран с двата извода за караоке микрофон. Достатъчно е само да включите поне един и да развихрите своите певчески способности. Бутоните Echo и Key на задния панел на колоната Ви позволяват да настроите звука спрямо своите предпочитания. А ако искате да пеете в дует – включете и втори микрофон или свържете китара за допълнително озвучаване. И двата входа предлагат възможност за индивидуално миксиране.

Освен с музиката, SRS-XV500 ще ви помогне да създадете парти атмосфера, благодарение на функцията за фоново осветление. Независимо дали искате високоговорител за ежедневна употреба или за щури забавления, можете да персонализирате осветлението през мобилното приложение Fiestable.

Sony | Music Center и Fiestable

Новият SRS-XV500 е съвместим с приложенията Sony | Music Center и Fiestable. С приложението Sony | Music Center можете да избирате плейлисти, както и да променяте режимите на осветлението и звука, дори и да не сте близо до колоната. Fiestable ви дава достъп до разнообразни режими, с които да създадете най-добрата парти атмосфера. Можете да създавате собствени плейлисти, да управлявате караокето с опциите за Voice Changer и Echo или пък да поемете ролята на DJ с опцията за добавяне на звукови ефекти.

С мисъл за околната среда

Продуктите на Sony са разработени не само с оглед безкомпромисно качество на звука, но и с мисъл за опазването на околната среда. Рециклираната пластмаса, оригинална разработка на Sony, е частично използвана за тялото на SRS-XV500. Това е в унисон с ангажимента на Sony да намали негативното въздействие на продуктите на компанията върху околната среда.

For The Music

Sony лансира платформата “For the Music” за своите премиум аудио продукти. Чрез нея брандът се утвърждава като водещата аудио марка, която свързва музиканти и потребители, и си поставя за цел да създава автентични музикални преживявания и емоции на меломаните, като най-вече подкрепя визията на авторите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *