post

От известно време се говори, че Samsung работи върху нова, фокусирана върху камерата серия Galaxy F. Сега компанията разкри и датата на стартирането й – Galaxy F41 ще дебютира на 8 октомври. Устройството има голяма батерия с капацитет 6000 mAh и sAMOLED Infinity-U дисплей.

Според изтеклите изображения, Galaxy F41 ще има капковиден прорез и голяма брадичка. В прореза са разположени високоговорител и селфи камера. На дясната страна са бутоните за сила на звука и включване, а на лявата е слота за SIM карта. Устройството е оборудвано и със специален слот за microSD карта, а високоговорителят, USB-C портът и 3.5 мм жак за слушалки са от долната му страна.

Що се отнася до гърба на телефона, там виждаме правоъгълен модул за тройната камера и сензор за пръстови отпечатъци. Galaxy F41 се появи и в Geekbench, където събра 348 и 1339 точки в едноядрения и многоядрения тест. Данните сочат още и, че устройството се захранва от процесор Exynos 9611 с 6 GB оперативна памет. Цветовите варианти ще са три – син, черен и зелен, а очаканата цена е около 339 долара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *