post

Samsung Electronics днес обяви световната премиера на Samsung Galaxy S6 edge+ и Galaxy Note5. И двете устройства представят ангажимента на компанията към пазара на телефоните с голям екран, който Samsung смело стартира през 2011 г. с оригиналния Galaxy Note.

Galaxy S6 edge+ и Galaxy Note5 комбинират форма и функционалност с водещи характеристики: най-добрата технология за екран, най-напредналата камера за висококачествени снимки и видео, бързо жично и безжично зареждане и изключително мощен процесор. С по-голяма памет – 4GB RAM, двата телефона предлагат най-голяма мощ по отношение на капацитет и процесор на пазара, осигурявайки на потребителите лесен мултитаскинг, да следят пощата си, по-бързо да постват в социалните мрежи и да се наслаждават на графично тежки игри без забавяне.

Със своя извит 5.7-инчов Quad HD Super AMOLED екран Galaxy S6 edge+ предоставя още по-добро мултимедийно изживяване. Новият дизайн на Galaxy Note5 осигурява и ненадмината комбинация от опции като SideSync, наред с многото възможности на изключително прецизния S Pen от 5-то поколение за по-добро обслужване на така важния мултитаскинг.

Samsung Pay, лесната, надеждна и практически универсална мобилна платежна услуга на Samsung, ще бъде достъпна в Корея на 20-ти август, а в САЩ на 28-и септември. Защитен от Samsung KNOX, проверка на пръстови отпечатъци и цифрова токенизация, Samsung Pay работи с двете технологии MST (Magnetic Secure Transmission) и NFC (Near Field Communication), което доближава потребителите до свят без портфейли повече от всякога.

„В Samsung вярваме в обещанието, че телефоните с голям екран биха могли активно да се справят с основните потребителски нужди чрез предоставяне на потребителите на по-качествено зрително изживяване и повече възможности по време на път – заяви Джей Кей Шин, главен изпълнителен директор и президент на IT & Mobile Division, Samsung Electronics. – С представянето на Galaxy S6 edge+ и Note5 ние още веднъж подчертаваме нашия постоянен ангажимент към смела и дръзка иновация, която отговаря на нуждите на потребителите.“

Galaxy S6 edge+ за най-доброто мултимедийно изживяване

Samsung Galaxy S6 edge+ е наследил уникалния и отличителен дизайн на Galaxy S6 edge, но показва повече елегантност и фина изработка. Той разполага с новия Apps edge за лесен достъп до любимите приложения, както и с People edge за лесна комуникация с предпочитани контакти. Apps edge дава на потребителя лесен достъп до любимите му приложения само с едно плъзване на ръба на дисплея. People edge помага на потребителите лесно да се свържат със своите любими хора от списъка с контакти. От ръба на екрана те могат бързо да намерят своите предварително зададени контакти и да изпратят съобщение или директно да направят повикване.

Galaxy Note5 е перфектен за мултитаскинг

Galaxy Note5 е впечатляващото ново попълнение на флагман линията Galaxy Note – по-мощен и по-персонален от всякога. Вдъхновен от дизайна на Galaxy S6, той ергономично приляга в ръката с по-тесен панел и извит гръб. Плоският екран е идеален за писане, а извитата форма прави телефона лесен за използване с една ръка.

Проектиран да помага на хората да изпълняват повече задачи по-бързо, Galaxy Note5 притежава S Pen, който стои по-стабилно и сигурно в ръката на потребителите, предлага по-добри възможности за писане и разнообразие от практически инструменти. Уникален клик механизъм предоставя прекрасно изживяване с S Pen само с едно натискане. Потребителите вече бързо могат да нахвърлят идеи или информация, когато екранът е изключен без отключване на телефона. Air Command e по-интуитивна и практически ориентирана; сега иконата й е налична за незабавен достъп до всички S Pen инструменти на всеки екран по всяко време. Освен това потребители могат да правят бележки на PDF файлове, да копират дълги уеб статии или големи изображения наведнъж чрез Scroll capture.

Мощни Galaxy характеристики

Характеристиките на Galaxy S6 edge+ и Note5 включват безпрецедентни мултимедийни възможности с по-дълбок контраст и детайли на екрана чрез водещия в индустрията 5.7-инчов Quad HD Super AMOLED екран на Samsung.

Докато социалните мрежи стават все по-разпространени, потребителите очакват да споделят моменти от своя живот чрез снимки и видео, затова Samsung задоволява тези желания с подобрени възможности за видео. Те включват Steady Video, което осигурява видео дигитална стабилизация на изображението на предната и задната камера за ясно и чисто видео по време на път, както и Video Collage Mode, който позволява на потребителите да записват и редактират видеа лесно с различни рамки и ефекти. Galaxy S6 edge+ и Note5 поддържат също запис на видео в резолюция 4K и функцията Live Broadcast, която позволява споделянето на Full HD видео в реално време с избрани контакти или чрез YouTube Live. Всеки, който получи линк от YouTube от потребител на Galaxy S6 edge+ или Note5, може да се наслади на видео, което се излъчва на живо от своя телефон, таблет, компютър или смарт телевизор с YouTube свързаност.

Galaxy S6 edge+ и Galaxy Note5 дават на потребителите възможност да се възползват от усъвършенстваната камера на Samsung, включваща бързо стартиране (с кликване два пъти върху home бутона, за да се стартира камерата в рамките на 0.6 секунди), Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical стабилизатор на изображението (OIS), както и изцяло нови филтри.

Galaxy S6 edge+ и Note5 притежават технологията на Samsung за бързо кабелно и безжично зареждане, както и вградена безжична технология за зареждане, съвместима с почти всички видове безжични зарядни устройства, които са на разположение днес. Чрез кабел и двете устройства могат да бъдат заредени за около 90 минути, а благодарение на последното безжично зарядно устройство на Samsung те могат да бъдат напълно заредени приблизително за 120 минути.

Най-новите устройства на Samsung са допълнително усъвършенствани и поддържат SideSync, който предлага както безжична, така и кабелна интеграция между компютър и смартфон, за да бъде безпроблемна връзката между устройствата. Благодарение на автоматичното откриване и ултра бързите настройки, потребителите могат по всяко време да свържат своето Samsung устройство с компютър или таблет за лесен достъп до файлове и данни във всички платформи и операционни системи.

В допълнение, Samsung Galaxy S6 edge+ и Note5 предлагат функции с разширени възможности за сигурност с KNOX Active Protection (вградени в устройствата) и My KNOX (приложение с лесни/бързи настройки), за да се защитят допълнително важни лични или професионални документи и данни.

Наличността и представянето на двата продукта по места е съобразено с пазара и мобилните оператори. Официалната дата на премиерата в България на Samsung Galaxy S6 edge+ е 4-ти септември.

И двата модела разполагат с 32GB или 64GB памет за съхранение на данни и са налични в следните цветове: перлено бяло, сапфирено черно, платинено златно и титаниево сребърно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *