post

Xiaomi наскоро представи серията Redmi K70 в Китай, състояща се от три устройства: Redmi K70, K70 Pro и K70E. Марката също така представи и Redmi K70 Gaming Edition, който този път се нарича Redmi K70 Pro Automobili Lamborghini Squadra Corse limited edition.

Сътрудничеството между Redmi и отдела за моторни спортове на Lamborghini е очевидно в дизайна на смартфона. Освен цветовете, Redmi е направила фини модификации на модула на камерата, доближавайки го в по-голяма степен към емблематичните дизайнерски елементи на Lamborghini.

Телефонът работи с персонализиран HyperOS интерфейс в стил Lamborghini Squadra Corse и ще се предлага само в конфигурация с 24GB RAM + 1TB памет. Останалата част от спецификациите са същите като при обикновения Redmi K70 Pro.

Redmi K70 Pro разполага с 6,67” TCL C8 OLED дисплей с 2K резолюция и 120Hz честота на опресняване. Дисплеят поддържа HDR10+ и Dolby Vision и има вграден скенер за пръстови отпечатъци. Настройката на камерата включва 50MP основен сензор с OIS, 50MP телефото с 2x увеличение и 12MP ултраширок. Предната камера е 16MP.

Задвижвано от процесора Snapdragon 8 Gen 3, устройството предлага конфигурации с до 24 GB LPDDR5 RAM и до 1 TB UFS 4 памет. Той има система за разсейване на топлината от 5000 mm² за оптимална работа. Батерията му е с капацитет 5000 mAh и поддържа 120 W бързо зареждане.

Подробностите за цената и наличността на лимитирания модел все още не са известни, тъй като марката планира да започне да го продава “около Нова година“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *