post

Redmi вероятно ще пусне серията смартфони K70 до края на ноември. Подробности за предстоящите устройства постепенно се появяват онлайн, включително рендери и бенчмаркове. Сега представители на Xiaomi намекнаха и за чипа Snapdragon 8 Gen 2.

Лу Уейбинг, президент на Xiaomi China и генерален мениджър на Redmi, изрази възхищението си от второто поколение процесор Snapdragon 8 Gen 2 като го нарече „флагман любимец на 2023 г.“ поради изключителната му производителност и енергийна ефективност.

Той също така постави под съмнение дали Snapdragon 8 Gen 2 може да „репликира славата на Snapdragon 870“.

Лей Джун, главен изпълнителен директор на Xiaomi, повтаря думите на Уейбинг, заявявайки, че „8g2 наистина е божествен, с добра репутация“.

Въпреки че никой от изпълнителните директори не спомена изрично Redmi K70, времето на техните публикации предполага, че смартфонът наистина ще се захранва от процесора Snapdragon 8 Gen 2.

Миналия месец Redmi официално потвърди Snadprgon 8 Gen 3 за смартфони от серията Redmi K70, но по-вероятно е той да захранва топ модела K70 Pro.

Очаква се серията Redmi K70 да включва три модела: Redmi K70, Redmi K70 Pro и Redmi K70E. Redmi K70 Pro ще оглави гамата, разполагайки с най-новия процесор Snapdragon 8 Gen 3.

Redmi K70, захранван от второто поколение Snapdragon 8, ще предложи подобна производителност на по-достъпна цена, а Redmi K70E се очаква да е първият смартфон с процесор Dimensity 8300.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *