post

През декември 2022 година Redmi представи Watch 3 и Band 2 в Китай. Сега компанията ще пусне фитнес тракера Band 2 на индонезийския пазар, а според XiaomiTaday, той вероятно скоро ще дебютира и в Европа.

Redmi Band 2 се появи в базата данни на Декларацията за съответствие в Италия. Името на устройството не се споменава изрично, но номерът на модела е M2225B1, който съответства на тракера. В момента все още не се знае кога точно устройството ще дебютира на европейския пазар.

Redmi Band 2 има 1.47” LCD дисплей, който предлага 247ppi плътност на пикселите и 450 нита пикова яркост. Тракерът може да бъде персонализиран с помощта на над 100 циферблата, а 210 mAh му батерия осигурява до 14 дни ползване.

Устройството предлага функции за проследяване на здравето като 24/7 отчитане на сърдечната честота, наблюдение на SpO2 и женското здраве. Има над 30 спортни режима и е съвместимо с устройства, работещи с Android 6/iOS 12 и по-нова версия. Тракерът може да служи като дистанционно за камерата, хронометър и др. и предлага 5АТМ водоустойчивост.

Цената на Redmi Band 2 в Китай е 169 юана, а цветовете, в които се предлага са черно и бяло, но сред опциите присъстват още розово, синьо и зелено.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *