post

Nubia RedMagic 8 Pro ще предложи чипсет Snapdragon 8 Gen 2 и 165 W бързо зареждане, твърди Digital Chat Station. Новият телефон ще е малко по-компактен, но по-мощен от своя предшественик 7S Pro.

Така RedMagic 8 Pro може да се превърне в първия гейминг смартфон, базиран на наскоро представения флагмански чипсет Snapdragon 8 Gen 2. Тепърва предстои да видим на какво е способен чипсетът, но очакваме по-големи графични възможности за следващото поколение дисплеи.

От изтеклата информация можем да заключим, че RedMagic 8 Pro ще е малко по-тънък и тесен, в сравнение със 7 Pro, но по-тежък – 228 грама. Твърди се, че устройството ще има 6.8” плосък OLED дисплей със скенер за пръстови отпечатъци.

Вероятно ще видим и надстройка на камерата, поне по отношение на основния сензор, докато селфи камерата вероятно няма да претърпи промени, но ще получи подобрения в представянето си като камера под дисплея.

Твърди се, че RedMagic 8 Pro ще има торйна камера с 50 МР основен сензор, 8 МР ултраширок и 2 МР макро. Това ще позволи по-голяма гъвкавост и солидна производителност при заснемане на видео.

Устройството ще има две версии, поне що се отнася до капацитета на батерията. Едната ще е оборудвана с 5000 mAh батерия, а другата – с 6000 mAh и вероятно ще е само за Китай. Добрата новина е, че и двете ще поддържат 165 W бързо зареждане.

Все още няма информация кога RedMagic 8 Pro ще излезе на пазара, но това вероятно ще се случи през първото тримесечие на 2023 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *