post

Realme се готви да представи Watch 3 и вече рекламира устройството на официалния си сайт и в социалните мрежи. Очаква се Realme Watch 3 да дебютира заедно с Realme Pad X и да предложи по-голям дисплей и Bluetooth разговори.

Според информацията в сайта Realme Watch 3 ще включва по-голям дисплей и съотношение екран към тяло, в сравнение с предшественика си. Изображението показва извити ръбове и силиконова каишка, а от дясната страна има физически бутон за навигация в менюто.

Освен това сайтът разкрива, че Realme Watch 3 има малък отвор, който потвърждава възможността за Bluetooth разговори. Потребителите ще могат да набират и приемат входящи обаждания директно от китката си с помощта на свързан смартфон. Освен това смарт часовникът ще предлага и поддръжка на тренировъчен режим футбол.

Realme Watch 2 беше представен на 23 юли миналата година и придружен от Watch 2 Pro. Към момента не е ясно дали тази година компанията ще предложи второ устройство заедно със стандартния модел, но се надяваме в следващите дни да научим повече подробности.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *