post

Realme GT Neo5 SE ще предложи 100 W бързо зареждане и иновативна технология за батерията. Със своите спецификации и производителност, смартфонът ще се превърне в интересно предложение в средния клас.

Digital Chat Station разкри, че устройството ще е сред първите в класа си, които внедряват 100 W бързо зареждане. Тази технология позволява на потребителите да зареждат смартфоните си значително по-бързо, но и предлага уникален подход за оптимизиране на ефективността и производителността на батерията.

Според последните слухове, Realme GT Neo5 SE ще е оборудван с второ поколение флагмански чипсет Snapdragon 7+, който обещава изключителна производителност и надминава своите конкуренти в бенчмарк тестовете. Устройството ще работи с Android 13, ще има 8 GB RAM и 1.5К OLED дисплей с поддръжка на 2160 Hz PWM затъмняване и 120 Hz честота на опресняване.

Камерата му ще е тройна с 64 МР основен сензор, 8 МР ултраширок и 2 МР макро. За селфитата ще се грижи 16 МР сензор. Разположението на обектива и светкавицата ще са подобни на тези на Realme GT Neo5, но няма да има прозрачно покритие и RGB светлини. Очаква се устройството да дебютира в началото на април.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *