post

Apple представи Dynamic Island миналия септември с iPhone 14 Pro и 14 Pro Max. Оттогава функцията стана тема за разговор в индустрията, но Android кокурентите все още не са пуснали нещо подобно.

Очаква се Xiaomi да е първата марка, която ще въведе функцията в своя предстоящ модел 13 Lite, а сега слуховете сочат, че Realme се готви да направи същото. Надеждният източник Стив Хамерстофер сподели изображение на устройство Realme с Dynamic Island който показва SuperVOOC от лявата страна и процент на батерията от дясната. Изображението разкрива и версията Realme UI 4.0 на телефона.

Въпреки че името на предстоящото устройство не се споменава, вицепрезидентът на компанията Мадхав Шет призна за функцията във вече изтрит туит. Тя ще се нарича Mini Capsule и ще си проправи път в серията С на марката. Предполага се, че устройството ще е Realme C55, а изтичанията вече разкриха, че батерията му ще е с капацитет 4880 mAh и поддръжка на 33 W бързо зареждане.

Телефоните от серия С обикновено са бюджетни устройства и ще е интересно да видим как ще се впише Dynamic Island в тях, както и какви софтуерни функции ще предложи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *