post

Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Edition ще дебютира на 10 февруари в Индия. Устройството ще е специално издание на Realme 10 Pro 5G, който вече е на пазара, а в Twitter бяха споделени няколко изображения, разкриващи дизайна му.

Датата на стартиране на Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Edition се появи на целевата му страница на индийския сайт на компанията. Там обаче няма друга информация за устройството.

Както може да се види, телефонът ще има двуцветен дизайн, който включва черна част с модула на камерата и логото на Realme отляво. Марката Coca-Cola е в червената част отдясно. Вероятно устройството ще получи същите спецификации, като оригиналния модел.

Да припомним: Realme 10 Pro 5G е с 6.72” IPS LCD дисплей с Full HD+ резолюция и 120 Hz честота на опресняване. Захранва се от Snapdragon 695 с 6/8 GB LPDDR4x RAM и 128 GB UFS 2.2 памет. Има слот за microSD карти и работи с Android 13 и Realme UI 4.0. Скенерът за пръстови отпечатъци е разположен странично.

Що се отнася до камерата, за селфитата се грижи 16 МР сензор, а задната камера включва 108 МР основен и 2 МР за дълбочина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *