post

Най-бързо развиващата се марка смартфони в света realme е на път да предефинира стандартите в сегмента с пускането в продажба на новия си високачествен продукт – realme C67. Това ново попълнение в серията C разполага с 108MP камера, 6nm чипсет Snapdragon и революционни функции, които го позиционират като безспорен шампион в своя ценови клас. Телефонът вече наличен вече в търговската мрежа на Технополис в 2 цвята: Sunny Oasis или Black Rock.

realme обяви, че през ноември 2023 надмина продажби от 200 милиона смартфона, превръщайки се в петата най-бързо развиваща се марка, която достига ключовите 200-милиона броя и официално се присъединява към елитния ‘Клуб 200 милиона“ на международната арена. От стартъп до водеща компания, realme е готова да предложи още по-добри продукти на младите хора.

За да се превърнем в технологична марка, която разбира младите хора, трябваше да се репозиционираме. Нашата мисия е да накараме младите хора по целия свят да изпитват такова удоволствие от технологиите, което надминава техните очаквания. 

Влизайки в 2024 г, ние сме с по-ясна визия: с желание да превърнем целите в реалност и нова идентичност, Европа продължава да бъде стратегически пазар на компанията. Решени сме да влезем твърдо в топ 4 и да запазим позициите си на най-бързо развиващата се марка в Европа. За да постигнем тази цел, ще увеличим инвестициите си в развитие на марка и продукти. Ангажираме се да подкрепяме и европейски спортове. 

Нашата серия C достигна най-голямото си постижение, като надхвърли 100 млн. доставки. C55 беше отличен като най-продаваният продукт за 2023 г., чиито дневни продажби се увеличиха с 300%.

Нов Шампион с 4 отличителни предимства: камера, производителност, дизайн и изживяване

realme създава нов шампион C67 с 4 отличителни продуктови предимства: камера, производителност, дизайн и изживяване.

realme C67 може да се похвали с несравнима 108MP камера с 3X In-sensor Zoom и с най-големия размер сензор в неговата ценова категория. C67 позволява мигновенно създаване на 108MP изображения, камерата му е с най-високата пикселна резолюция в ценовия сегмент, където всеки пиксел има значение при обработката на изображенията и води до кристални снимки.

В същото време технологията 3X In-sensor Zoom на realme C67 използва 12 милиона пиксела в центъра на 108MP сензора, за да осигури перфектно фото заснемане. Заедно с функцията 3X In-sensor Zoom, realme C67 има и специален режим 3X Portrait, който е много подходящ за снимане на хора, запазвайки ги на фокус и осигурявайки bokeh ефект за допълнителна дълбочина.

Благодарение на най-големия размер сензор в сегмента, realme C67 предлага най-добрите възможности за нощно снимане със 132% увеличение на светлочувствителната зона. Това означава, че потребителите могат да правят нощни снимки с чудесни цветове, дълбочина и яснота.

C67 разполага с чипсет Snapdragon 685, който е първият Snapdragon 6nm чипсет в серията Realme C, и постига впечатляващ резултат от 330 хил. точки по Antutu. Чипсетът Snapdragon 685 е оптимизиран по отношение на мощност и ефективност, предлагайки уникално и плавно изживяване, дори и при по-сложни команди. В сравнение с realme C55, realme C67 може да се похавали с 15% увеличение на производителността на CPU и 10% увеличение на производителността на GPU, заедно с впечатляващата 2,8 GHz основна честота.

Дисплеят на realme C67 разполага с яркост от 950 нита, което гарантира добра видимост при пряка слънчева светлина. Освен това C67 е първият телефон в своя ценови клас, който премахва пластмасовата скоба около екрана, което е дизайнерско решение, обикновено характерно за флагманските устройства от висок клас поради сложната им структура. C67 се предлага в два цвята – Sunny Oasis и Black Rocк, има най-тънкото тяло в сегмента с дебелина само 7,59 мм. Неустоимото преливащо покритие на гърба на C67 създава приятни цветови ефекти, които отразяват и пречупват светлината по уникален начин.

Създаден за младите хора, C67 предоставя първокласно изживяване в своя ценови диапазон – от хардуера до софтуера. Благодарение на Mini Capsule 2.0, потребителите ще имат по-лесно и приятно взаимодействие с телефона. Когато си пускат музика, на екрана ще изкачат динамични прозорци, чрез които те ще могат да контролират музиката и превключват между песните чрез приплъзване наляво или надясно. Освен това ще могат да получават синхронизирани известия за времето с динамична анимация.

Бъдейки шампион във всички аспекти, C67 се отличава с водещата в сегмента 256 GB RAM памет, високоефективната 360° NFC технология за по-бързи плащания, както и двойни стерео високоговорители.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *