post

Realme рекламира GT 2 Pro по-рано този месец и потвърди, че той ще дебютира на 4 януари. Има още няколко дни до събитието, но компанията вече разкри настройката на камерата на новия си флагман в Weibo.

Основната камера ще има 50 мегапикселов сензор Sony IMX766, същият като при OPPO Find X3 Pro и OnePlus 9 Pro. И двата модела са от сестрински компании под шапката на BBK Electronics. Вторият сензор ще е ултраширок с масивно 150 градусово зрително поле, а третият ще е микроскоп.

Realme GT 2 Pro се смята за флагман на марката, но му липсва нещо, което много други телефони от същото ниво имат – специална камера за увеличение на портретни снимки. В крайна сметка това не трябва да бъде изненада, тъй като Realme GT 5G също пропусна тази функция и все пак беше удивителен модел.

Интересното е, че Realme поставя “2.0” след “микроскопската камера”, което предполага, че това е сензор от второ поколение. Вярваме, че това ще е еволюция на 3 мегапикселовата f/3.0 камера на Find X3 Pro, която също се предлага с 60х увеличение и пръстеновидна светлина, но може да се използва само в много специфични сценарии.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *