post

Програмата ще стартира на 1 юли 2024 г. и ще е с продължителност от 6 месеца

 

Доставчикът на софтуер за управление на ИТ инфраструктура Progress oбяви началото на кандидатстването за ежегодната си 6-месечна платена стажантска програма. Тази година освен професионални възможности в областта на софтуерното инженерство, програмата включва и позиции с фокус върху UX дизайн, ИТ операции, обработка и анализ на данни, управление на лицензи. Кандидатстването е отворено до 20 май и документи се приемат на сайта на компанията.

„С нашата стажантска програма се стремим да вдъхновим следващото поколение в ИТ сферата, като им представим процесите на създаване, маркетиране и продаване на софтуерни продукти, които са от основно значение за водещи организации в света”, каза Алина Габер, директор „Привличане на талант“ в Progress. „Повечето от миналогодишните ни стажанти вече успешно се развиват в компанията. С нетърпение очакваме да посрещнем новите участници и да ги подкрепим в началото на професионалния им път.“

Стажантската програма, която започва на 1 юли 2024 г., е отворена за студенти и начинаещи специалисти с малко опит, които искат да натрупат практически опит в софтуерната индустрия. В  рамките на програмата те ще работят със свои ментори по актуални технологични и бизнес проекти и ще имат възможност да участват в специално организирани за тях обучителни инициативи, както и в доброволчески активности в помощ на обществото.

Програмата е хибридна с възможност за работа от офиса и дистанционно. Стажантите ще бъдат заети на пълно работно време с опцията за преминаване към гъвкаво след началото на академичната година.

Години наред Progress е отличавана като най-добър работодател заради стабилната работна среда, базирана на доверие, уважение и съвместна работа. Компанията предлага разнообразни възможности за професионално развитие и богат пакет от социални придобивки, включващ 30 дни годишен платен отпуск, почивен ден за рождения си ден и възможност да закупят акции на компанията с отстъпка. Progress разполага с модерен офис, който освен работните места включва фитнес, който е на разположение на служителите 24/7, безплатна детска градина, цял етаж за спортни игри на закрито, библиотека и креативна зона.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *