post

Измина доста време, откакто Poco X3 NFC направи своя дебют през септември 2020 година. И докато М-линията вече се увеличи с пускането на Poco M4 Pro, Х-серията от среден клас в момента се състои само от X3 NFC и X3 Pro.

Това обаче ще се промени скоро, според последното изтичане на информация. Оказва се, че Poco работи върху Х4 за индийския пазар без NFC и X4 NFC за глобалните пазари.

Същият източник, който е забелязал устройствата в някаква база данни твърди, че те основно ще бъдат ребрандирани версии на Redmi Note 11 Pro, пуснат в Китай неотдавна. Така, както Poco M4 е Redmi Note 11 с нова марка.

Ако това е вярно, можем да очакваме Poco X4/NFC да разполага с 6.67 инчов AMOLED дисплей със 120 Hz честота на опресняване, чип MediaTek Dimensity 920, до 8 GB RAM и 256 GB UFS 2.2 за съхранение. Камерата му ще е 108 мегапикселова, придружена от 8 мегапикселов ултраширок и 2 мегапикселов макро сензор. За селфитата ще се погрижи 16 мегапикселова камера, а батерията ще е с капацитет от 5160 mAh и 67W зареждане.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *