post

Три нови модела се присъединяват към продуктовата линия E1 на Philips Monitors през март. Оборудвани с всички основни елементи, от които се нуждаят професионалистите и работещите дистанционно, тези нови модели улесняват свързаността на потребителите с подобрена производителност на конкурентна цена.

Качество на картината и комфорт
Philips 24E1N1100A и 27E1N1100A са оборудвани с 23,8-инчови (60,5 см) и 27-инчови (68,6 см) (съответно) FHD IPS дисплеи с тънък безрамков дизайн за работни пространства с няколко монитора и система за организиране на кабелите за чисто и подредено работно пространство.

Цялостното качество на картината е хипнотизиращо: IPS панелът предоставя живи цветове, докато 100-херцовата честота на опресняване с 1 милисекунда време за реакция на движеща се картина (MPRT) и Adaptive Sync предлагат отзивчива реакция с ясни и прецизни визуализации. Те подобряват всеки момент и дори гейминг сесиите през свободното време на потребителите, които могат да се насладят и на допълнително ускорение с режима за игри SmartImage. И двата модела се предлагат с чифт вградени висококачествени 2W стерео говорители, за да предоставят първокласно мултисензорно изживяване. В допълнение, тези модели поддържат и подобряват здравето и комфорта на потребителите с функции като LowBlue режим и Flicker-free за удобство на очите и EasyRead функция за изживяване като при четене на хартия.

Още повече продуктивност с USB-C свързаност
Philips 27E1N1600AE е специално проектиран да подобри свързаността на домашния офис и да осигури дълготрайна и лесна употреба в бъдещето. Този 27-инчов (68,6 см) IPS панел с QHD резолюция и HDR предоставя кристално чисти, реалистични изображения. В допълнение към всички функции, включени в предишните модели от серията E1, този дисплей разполага и с USB-C 3.2 свързаност с 65W захранване.

Захранването се осигурява с единичен, тънък, симетричен кабел, който улеснява свързаността, позволява прехвърлянето на данни със супер скорост и зарежда съвместими устройства едновременно. Тази семпла характеристика спомага да поддържате работното си пространство чисто и подредено, като същевременно зареждате свързаните си устройства и работите безпроблемно – всичко с един кабел.

За допълнителен комфорт по време на дълги работни часове, този модел се доставя със 100-милиметрова стойка с регулируема височина. Специалната база е проектирана да бъде наистина удобна за потребителя, с функции за регулиране на височината и наклона, които позволяват на всеки потребител да персонализира монитора си за ефективност, производителност и оптимален комфорт при гледане.

Цени и наличност
Philips 24E1N1100A, 27E1N1100A и 27E1N1600AE са многофункционални монитори, специално проектирани да отговорят на нуждите на домашния офис, с бърза свързаност, подобрена производителност, удобство и лекота на използване, като същевременно осигуряват приятно и завладяващо прекарване на свободното време.
Philips 24E1N1100A и 27E1N1100A ще бъдат налични за закупуване от средата на март на препоръчителна цена на дребно от 233 лв. и 272 лв. съответно, докато Philips 27E1N1600AE ще се предлага на препоръчителна цена на дребно от 488 лв.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *