post

От днес PC Game Pass ще бъде официално достъпен и в България. Всички гейминг ентусиасти вече имат възможност да получат незабавен достъп до библиотеката от стотици висококачествени компютърни игри за Windows, включително най-новите версии на Xbox Game Studios, които ще бъдат налични още от първия ден, емблематичните игри на Bethesda, членство в EA Play, както и множество предимства за членовете на Riot. Новите заглавия, които съвсем скоро ще бъдат достъпни чрез PC Game Pass, включват Minecraft Legends (18 април), Redfall (2 май) и др.

Услугата PC Game Pass ще се предлага на българския пазар на цена от 15 лева на месец. Новите членове, които искат да се присъединят към PC Game Pass, могат да посетят официалния сайт xbox.com/pcgamepass, за да научат повече за това как да се регистрират.

За старта на услугата всички нови членове на PC Game Pass в България ще получат специален бонус – „3 месеца, само за 1,99 лева” за ограничен период от време. Всички потребители, които са били част от Insider програмата, ще получат допълнителни два месеца членство в PC Game Pass напълно безплатно, без да са необходими допълнителни действия от тяхна страна. Всичко това ще бъде достъпно автоматично в профилите на членовете в рамките на следващите няколко дни.

С предоставения код за достъп, геймърите ще имат възможността да се потопят в света на игрите. Преди да активирате кода си се уверете, че сте влезли в правилния профил в Microsoft на вашето устройство или браузър. Кодовете, които са вече активирани в грешен профил, няма да могат да бъдат прехвърлени в друг профил на Microsoft от страна на Xbox.

Как да активирате кода от персонален компютър (PC) или мобилен уеб браузър:

  1. Посетете redeem.microsoft.com.
  2. Въведете кода от 25 знака, изберете Продължи и след това последващите стъпки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *