post

Panasonic се съгласи на сътрудничество с Amazon.com, което се състои от лицензионно споразумение за Fire TV, насочено към разработване на телевизор, който осигурява безпрецедентно визуално изживяване. Това сътрудничество се фокусира върху осигуряването на оптимално висококачествено изображение и звук, съобразени със средата на гледане на всеки член на семейството, като гарантира безпроблемно изживяване, съобразено с разнообразния начин на живот и богатото разнообразие от съдържание. Тези телевизори ще подобрят начина, по който откривате и се наслаждавате на съдържание, предлагайки персонализиран начален екран, който обединява стрийминг услуги, приложения, канали на живо и персонализирани препоръки.

През последните години диверсификацията на употребата на телевизори бързо напредна поради разрастването на интернет и смартфоните. Телевизиите са се развили отвъд гледането на традиционни предавания и записано съдържание. Сега те служат като екрани за гледане на широк спектър от съдържание, включително услуги за видео по заявка, видеоклипове в социалните медии и онлайн игри, пригодени за различни цели на гледане. В резултат на това ролята, която хората очакват от своите телевизори, се променя. Panasonic, използвайки своя експертен опит в областта на висококачествените технологии за изображения и звук, комуникационните и цифровите технологии, както и уменията си за разработване на софтуер за интегриране на устройства, планира да обедини тези възможности със силните страни на Fire TV, свързани с разработването на UX и съдържанието. Това взаимодействие има за цел да осигури на зрителите безпроблемно гледане на съдържание, съобразено с техния начин на живот и среда на гледане, завладяващи визуални изживявания с оптимално качество на изображението и звука, както и безпроблемна свързаност между дома, мобилните пространства, съвместимите IoT устройства и записващото оборудване. Сътрудничеството има за цел да подобри силата и стойността на домашните телевизори, подходящи за ерата на многоекранните устройства.

С това сътрудничество, което стартира през 2024 г., Panasonic ще представи нови продукти с операционна система Fire TV и уникални технологии като качество на изображението, адаптирано към съдържанието, както и подобрена оперативност и интеграция на устройствата. Занапред компанията планира да разшири гамата си модели телевизори с вграден Fire TV.

„Изключително сме развълнувани да обявим с Panasonic, че техните нови смарт телевизори ще включват Fire TV от 2024 г.,” каза г-н Daniel Rausch, вицепрезидент за Alexa и Fire TV, Amazon. „Това означава, че клиентите по цял свят ще могат да се възползват от всички предимства на персонализираното стрийминг съдържание на Fire TV и достъпа до Alexa, съчетани с най-добрите в класа си смарт телевизори. “

Главният изпълнителен директор на Panasonic Entertainment & Communication, г-н Akira Toyoshima, каза „Аз вярвам, че сътрудничеството с Amazon.com Services е ключова стъпка към реализирането на мисията за осигуряване на ново „вълнение и комфорт“ чрез силата на забавлението и комуникацията. Това партньорство ще предложи преживявания, които ще позволят на хората да се срещнат с „непознатото“ и да се потопят в „емоциите“, обогатявайки живота им и изпълвайки времето им с цвят и разнообразие. Поемаме ангажимент да продължим да предоставяме наистина стойностни продукти и услуги, които да допринасят за благосъстоянието на потребителите чрез напредък в областта на видео, аудио и комуникационните технологии“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *