post

Qualcomm наскоро обяви новите си чипове за носими устройства Snapdragon W5+ Gen 1 и W5 Gen 1 . Вчера OPPO пусна в Weibo реклама, която потвърди, че предстоящият й часовник Watch 3 ще се захранва от платформата Snapdragon W5 Gen 1, а Digital Chat Station намекна, че той ще бъде представен на 10 август.

Часовникът ще поддържа ЕКГ и ще има LTPO панел с адаптивна честота на опресняване, твърдят по-стари слухове. Със заоблените си ъгли и ласкава текстурирана рамка той определено изглежда луксозно и има бутон и въртяща се коронка като Apple Watch.

Решетка за високоговорител от едната страна намеква, че ще са налични разговори в режим eSIM. Процесорът Snapdragon W5 Gen 1 е базиран на 4 nm архитектура и има WiFi, GNASS и поддръжа Deep Sleep и Hibernate.

Заедно с останалите функции, Watch 3 ще поддържа 3D циферблати, 3D карти и навигация, двупосочни интелигентни обаждания в реално време, управление на смарт устройства и много други. Можем да очакваме и по-дълъг живот на батерията, защото чипсетът е по-енергоефективен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *